fbpx Skip to main content

Tasting

TASTINGIT YRITYKSILLE, RYHMILLE, JUHLIIN JA TAPAHTUMIIN.

Mukaansatempaavat maistelutapahtumat

Meiltä viihdyttävät, laadukkaat ja mukaansatempaavat maistelutapahtumat. Maistelut sopivat täydellisesti esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän, afterworkin tai pikkujoulujen ohjelmaksi, sekä erilaisiin juhliin kuten polttareihin, häihin tai syntymäpäiville.

Maisteluun voidaan halutessa yhdistää myös illallinen tai muuta ruokatarjoilua. Kuuntelemme aina asiakkaan toivomuksia tapahtuman sisältöön liittyen. Ota siis yhteyttä jos teillä on oma idea maisteluteemasta!

Oluen maisteluun tutustuminen

Tämän tapahtuman tarkoituksena on antaa osallistujille kattava perustieto oluesta ja oluen maistelusta. Maistamme erilaisia laadukkaita oluita, ja opimme kuinka olut päätyy ohrapellolta pulloon. Tämä maistelu sopii erinomaisesti kaikille, jotka ovat oluesta kiinnostuneita. Erityisesti aloittelijat ja vähän vähemmän oluenjuontia harrastaneet saavat tästä tilaisuudesta paljon irti.

Maailman parhaat olutmaat -maistelusarja

Tämä neljän maistelun sarja vie makumatkalle maailman parhaimpina ja tärkeimpinä pidettyihin olutmaihin. Jokaisessa maistelussa esittelemme kunkin maan olutkulttuuria, sekä maistamme laadukkaan kokoonpanon maan oluttuotannosta.

Tämä sarja sopii mainiosti yrityksille ja erilaisille ryhmille.

Kaikista maista voidaan myös erikseen toteuttaa maistelutilaisuus. Ota yhteyttä!
Sarjan maat: Saksa, Iso-Britannia (UK), Yhdysvallat, Belgia

Viskin maisteluun tutustuminen

Maistelun tarkoitus on antaa osallistujille hyvä yleiskuva viskistä ja viskin valmistuksesta. Keskitymme erityisesti mallasviskeihin. Tutustumme erityylisiin korkealaatuisiin viskeihin maistelun avulla.

Suosittelemme tätä tilaisuutta kaikille viskistä kiinnostuneille. Tilaisuus sopii myös sellaisille ihmisille, jotka eivät ole aiemmin viskiä maistaneet.

Viinimaistelu

Viinimaistelussa tutustutaan valitun teeman mukaisesti laatuviineihin. Esittelemme illan viinit ja kerromme myös valitun viinialueen ominaisuuksista. Käymme läpi miten erilaiset valmistustekniikat vaikuttavat viinin makuun. Tasting Turun viinimaistelu sopii erinomaisesti aloittelevalle viininystävälle, mutta pystymme tuomaan mielenkiintoista sisältöä tarvittaessa myös vaativalle yleisölle.

Hyvän maistelun tekee mielenkiintoinen teema. Läpileikkaus tietyn viinityypin, viinialueen tai rypäleen viineihin on mainio ehdotus teemaksi. Maistelu voidaan myös rakentaa esimerkiksi perusrypälelajikkeiden tai tunnusomaisten alueiden ympärille. Muutama suosikkiteemamme: Samppanja, kuohuvat viinit, Pinot Noir, Välimeren alueen viinit, suklaa + viini, Saksan viinit. Ota yhteyttä ja kerro oma toivomuksesi teemasta!

Siiderin maisteluun tutustuminen

Tämän tapahtuman tarkoitus on tutustuttaa osallistujat laadukkaaseen siideriin.

Keskitymme erityisesti parin kuuluisan siiderimaan tuotteisiin ja maistelemme keskenään erilaisia siidereitä. Puhumme myös siitä, minkälainen on siiderin matka omenatarhasta lasiin asti.  Tämä maistelu sopii hyvin kaikille siidereistä kiinnostuneille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi siiderien nautiskelija.

Teemaistelu: Johdatus teen maailmaan

Kurssin tarkoitus on toimia johdatuksena laadukkaan teen maailmaan. Kerromme lyhyesti teen historiasta ja jaottelusta eri teetyyppeihin. Tutustumme erilaisiin teen makuihin hauduttamalla ja maistelemalla 4-5 kuuluisaa teelaatua.

Teemaistelu: Japanilainen tee

Tässä tapahtumassa tutustumme japanilaisen teen maailmaan. Kerromme siitä miten tee tuli Japaniin, japanilaisesta teentuotannosta ja -kulttuurista. Näemme videoita japanilaisesta teentuotannosta ja viljelypaikoilta. Maistelemme merkittävimmät japanilaiset teetyypit. Hieno kokemus Japanin ystäville!

Lisätiedot

Lisätiedot

  • Tastingien kesto yleensä noin 2h, tai asiakkaan toivomuksen mukaan.
  • Sijainti joko asiakkaan itse järjestämissä, tai Tasting Turun yhteistyökumppaneiden tiloissa. Toimitamme tarvittaessa kaikki astiat tapahtumapaikalle.
  • Osallistujamäärälle ei ole rajoituksia.

Nautittavat tuotteet ja vastuu

  • Ikäraja tastingeissa on 18v, varauduthan pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Tastingissa maistetaan yleensä neljää tai viittä erilaista laatujuomaa.
  • Asiakas hankkii tastingeissa tarjoillut juomat aina itse. Jos tasting pidetään asiakkaan omissa tiloissa, asiakas hankkii juomat meidän ohjeistuksemme mukaan. Mikäli tasting järjestetään esimerkiksi ravintolassa, kyseinen ravintola myy ja anniskelee juomat. Tasting Turku ei koskaan myy tai anniskele alkoholijuomia asiakkaille.
  • Kukin asiakas on itse vastuussa tastingeissa nautittujen tuotteiden mahdollisista haittavaikutuksista ja muista henkilö- tai materiaalivahingoista joita esimerkiksi alkoholin nauttiminen tastingien aikana saattaa aiheuttaa. Nautitut tuotteet saattavat sisältää allergeeneja kuten gluteenia, laktoosia ja erilaisia hedelmiä yms. Asiakkaan on ilmoitettava allergioistaan ennen tuotteiden nauttimista.
  • Tasting Turku haluaa edistää kohtuullista ja maltillista alkoholin käyttöä. Mikäli osallistuja on todella päihtynyt tai muuten häiritsevästi käyttäytyvä, Tasting Turku pidättää oikeuden tarvittaessa kieltää kyseisen henkilön osallistuminen tapahtumaan.

Kysy lisää, tilaa haluamasi Tasting ja nauti!

Ota yhteyttä